FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Når kvindens menstruations ophører helt, dvs. når man ikke har haft en menstruation i 12 måneder, er man gået i overgangsalderen (menopause). Hvornår det sker varerier fra kvinde til kvinde, men det er normalt, at man går i overgangsalderen i 50-års alderen.

Kvinder går i overgangsalderen, fordi kroppens østrogenniveau falder. Østrogenniveauet begynder at falde allerede ved 40-års alderen.

Når østrogenniveaet falder, vil mange opleve større eller mindre forandringer i kvindekroppen, som f.eks. hedeture, nattesved og dårlig søvn, som er nogle af de mest udtalte symptomer.

Overgangsalderen er en helt naturlig process for kvindekroppen, men kan opleves mere eller mindre generende fra kvinde til kvinde. “Hver kvinde, sin overgangsalder”.

Femarelle er ikke et lægemiddel. Du kan sagtens begynde med Femarelle, når du er stoppet med hormoner.

Du kan tage Femarelle så længe du vil.

Nej, du tager ikke på af at spise Femarelle. Det er dog helt normalt at tage på, når man går i overgangsalderen. Det sker, fordi kroppens østrogenniveau falder, hvilket medfører at muskelmassen og energiomsætningen falder.

Du skal tage én kapsel om morgenen og én kapsel om aftenen.

Hvis du har glemt at tage en kapsel, så tager du den bare, når du opdager det.

Der findes tre varianter af Femarelle, som alle indeholder samme mængde af Femarelles unikke ingrediens DT56a. Det, der adskiller de tre varianter, er hvilke vitaminer og mineraler, der ellers er tilsat. De tre varianter er udviklet til at imødekomme forskellige faser og behov: Femarelle Rejuvenate er god, når de første tegn viser sig, Femarelle Recharge er god, når de typiske kendetegn virkelig generer og Femarelle Unstoppable er særligt god, når det hele falder til ro og du gerne vil passe på dine knogler og slimhinder.

Tag vores test og se hvilken variant, der passer til netop dig.

Den kliniske dokumentation viser at 84,4% har en virkning indenfor ca. 4 uger. 

Hvis du oplever at Femarelle ikke fungerer så godt mere, anbefaler vi, at du holder en pause på et par uger og starter op igen.

Det er helt i orden at skille kapslen ad og kun indtage indholdet. Du kan derfor sagtens drysse det på morgenmaden.

Nej, Femarelle indeholder ikke gluten.

Nej, Femarelle indeholder ikke laktose.

Indholdet i Femarelle Rejuvenate og Femarelle Recharge er vegetarisk/vegansk. Indholdet i Femarelle Unstoppable er vegetarisk, men selve kapslen indeholder dog animalsk gelatine. Det er helt i orden at dele kapslen og bare indtage indeholdet. Vi anbefaler at indtage det med en skefuld yoghurt eller lignende.

Ja, Femarelle er kosher.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her:

info@comsumerhealth.dk
Telefon: +45 2646 2021 eller +45 2642 4145

Scroll to Top

Bliv en del af vores community
på Facebook:
Det er bare en overgang